Novotel Breda

Dr. Batenburglaan 74, Breda, Nederland

Novotel hotel Breda afbeelding

Het 4-sterren Novotel hotel Breda centrum is door 314 hotelgasten beoordeeld met een 8,3. Vooral de goede service, het heerlijk eten, de gratis parkeerplaatsen, draadloos WiFi internet en de vele ontspannende en actieve activiteiten, zoals tennisbanen, het zwembad en speeltuin.

Als je op zoek bent naar een goed hotel in Breda, doe je er goed aan om te kiezen voor Novotel Breda. Dit is een groot hotel met vele faciliteiten. Het is geschikt voor zowel zakelijke als toeristische uitstapjes. Voor een ieder is dit hotel dan ook een uitstekende keuze. Het hotel ligt in het zuiden van de stad dichtbij het Mastbos, waar je heerlijk kunt wandelen. Daarnaast is het hotel een perfect aanvalsbasis, je bent binnen een mum van tijd in het centrum van de stad. Het hotel heeft vele moderne faciliteiten en zeer comfortabele hotelkamers die erg groot zijn. Daarnaast is de service erg klantgericht, waardoor je altijd op je wenken bediend zult worden. Novotel is gevestigd in bijna 60 landen en heeft bijna 400 hotels. Jaarlijks komen er zo’n kleine 45.000 duizend mensen in de hotels van Novotel. De hotels zijn erg populair dankzij de professionaliteit die het uitstraalt en dankzij het comfort.

Heerlijk relaxen in luxe in het Novotel in Breda

hotel novotel breda

Het Novotel hotel in Breda kent 106 hotelkamers en deze zijn stuk voor stuk erg modern ingericht. Daarnaast zal je veel comfort aantreffen op de kamers. Iedere kamer heeft een badkamer, in deze badkamer is een ligbad of een full-size douche te vinden. Wie dus heerlijk wil bijkomen in een relaxte sfeer, doet er goed aan om te kiezen voor Novotel Breda. De kamers in het hotel zijn erg luxe, waardoor je een heerlijke tijd zult beleven in het hotel, ongeacht hoelang je er zult verblijven. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om te eten in het hotel en kun je een duik nemen in het buitenzwembad. Wanneer het buiten lekker warm is, kan je een plaatsje op zoek op het terras om ze te genieten van het lekkere weer.

Meer dan alleen overnachten

Het hotel heeft niet alleen erg mooie en luxe hotelkamers, ook kan je er een zakelijke bijeenkomst, congres, feest, diner of receptie organiseren. Er zijn een zestal zalen die plaats bieden tot 150 personen. Mocht je dus op zoek zijn naar een geschikte locatie voor bijvoorbeeld een receptie, dan zit je met Novotel Breda meer dan goed.