Golden Tulip Breda

Er zijn 2 Golden Tulip hotels in Breda. Vlakbij het centrum ligt de Golden Tulip Keyser en in het zuiden van Breda ligt Golden Tulip Mastbosch.

Het Golden Tulip is een hotel voor ieder mens. Als je nu een leuke vakantie wilt beleven, of je zit voor zaken in Breda, het hotel is geschikt voor een ieder. Het is een groot hotel met 87 kamers. Deze kamers zijn stuk voor stuk op een prachtige manier ingericht. Wanneer je een kamer binnenloopt dan zal je merken dat deze erg stijlvol en luxe zijn. Ook de ligging van het hotel is ideaal. Je bent op loopafstand verwijderd van de Grote Markt. Mocht je leuke dingen in de stad willen bezoeken, dan is Golden Tulip een goede uitvalsbasis. Vanuit het hotel ben je immers snel bij de Grote Kerk of het Kasteel. Daarnaast biedt Breda tal van meer uitstapjes, zo kan je bijvoorbeeld denken aan het theater of een leuk café. Het hotel is echter rustig gelegen, waardoor je een fijne nachtrust kunt beleven.

Een hotelkamer in het Golden Tulip Breda boeken

golden tulip breda afbeelding
Golden Tulip hotel in het hartje van breda.

De hotelkamers van Golden Tulip staan bekend als erg luxe en zijn op een zeer stijlvolle manier ingericht. Elke kamer beschikt over een eigen privé badkamer. In deze badkamer is een douche of bad aanwezig en uiteraard een toilet. Daarnaast zijn er vele extra voorzieningen aanwezig. Uiteraard is er op de kamer ook een kleurentelevisie aanwezig, zodat je lekker kunt ontspannen op je kamer. Mocht je waardevolle spullen hebben en je wilt deze achter laten op je kamer, dan kan je gebruik maken van een kluis. Boek nu en bespaar tot wel 80%! Wij vergelijken meer dan 200 hotelkamer verkopers met elkaar en u heeft daardoor altijd voor de laagste prijs een hotelkamer in het Golden Tulip hotel.

Dit hotel heeft nog veel meer te bieden

Het is natuurlijk belangrijk dat de kamers goed in orde zijn. Maar het Golden Tulip hotel in Breda heeft nog veel meer te bieden. Zo zijn er tien vergaderzalen waar je gebruik van kunt maken. Je kunt er van allerlei activiteiten organiseren. Van een kleine vergadering tot een congres of receptie met veel mensen. De zalen zijn erg luxe en beschikken over allerlei extra voorzieningen. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van allerlei benodigdheden om de vergadering of receptie in goede banen te leiden. Daarnaast heeft het hotel een mooi ingericht restaurant. Hier kan je ’s ochtends een goed ontbijtje eten en heb je de mogelijkheid om culinair te dineren, in een sfeervolle omgeving.