Amrath hotel Breda

amrath breda afbeelding

Wie op zoek is naar een goed hotel in Breda, is bij het Amrath hotel Brabant aan het juiste adres. Het is een groot hotel met vele verschillende faciliteiten. Je kunt er met een gezin een leuke tijd meemaken, maar het hotel is ook prima geschikt om zaken te doen. Je kunt in het hotel namelijk op een prima wijze vergaderingen en conferenties beleggen. Het hotel heeft dus veel meer te bieden dan alleen een overnachting. Daarom komen gasten graag terug om hier de nachten door te brengen en om zakelijke aangelegenheden te beleggen. Een toerist zal terug komen in het hotel om uit te rusten na een dagje in de binnenstad van Breda of na een dagje uit in de omgeving. Het hotel heeft een heerlijke lounge waar je volop kunt relaxen en genieten. Bij mooi weer kan je uiteraard ook plaats nemen op het terras en genieten van de natuur. Het hotel heeft ook de mogelijkheid om fietsen te huren. Zodoende kan je er rustig op uit trekken met de fiets.

Hotel Amrâth Brabant heeft een scala aan faciliteiten

Het hotel Brabant heeft veel hotelkamers waar je de nacht door kunt brengen. De kamers hebben allemaal een toilet met een douche of bad. Daarnaast heb je de beschikking over een televisie of een telefoon. Daarnaast is er in het hotel de mogelijkheid om draadloos te internetten en dat biedt natuurlijk vele voordelen. Het is mogelijk om gebruik te maken van de roomservice maar je kunt ook zelf koffie en thee zetten. Je kunt gratis de krant lezen en als je wilt kan je een beroep doen op de was service.

Ideale ligging voor uw vakantie

Het hotel is ideaal gelegen en biedt de mogelijkheid om verschillende uitstapjes te maken. Je kunt dus wel concluderen dat het hotel een prima uitvalsbasis is voor een vakantie, maar ook om zaken te doen. Je zit namelijk dicht bij het centrum van Breda en dat is natuurlijk een groot pluspunt. Je kunt een fiets huren in het hotel om het centrum van Breda in te trekken. Daarnaast is er uiteraard voldoende parkeergelegenheid om je auto te parkeren. Wie er lekker op uit wil trekken, kan bijvoorbeeld naar het theater of bos gaan. België ligt niet ver weg en dit is ideaal een een weekendje weg of een city trip.